Följ med oss till Sälen 17-21/2 2019!

Nu är det åter dags för vår, nu mer, traditionella bussresa till Sälen!
Du kan om du vill bara boka plats på bussen för resa t.o.r eller om du önskar så har vi två olika boendepaket att erbjuda.

Avresa söndag morgon kl. 04.50 från Löttorp, sedan stannar vi längs vägen och hämtar upp resenärer.
Utanför Örebro  stannar vi för en rast, där var och en köper det de önskar.  Vi beräknar vara framme i Sälen framåt 17.00.
Måndag, tisdag och onsdag är vi på plats i Sälen och hela dagarna kan ägnas åt skidåkning eller kanske någon annan aktivitet som finns på plats? Torsdag förmiddag hinner de som önskar med en stunds skidåkning innan bussen avgår från Sälen vid 13.00.
Vi gör ett stopp på vägen för rast, där var och en köper det de önskar.  Vi beräknar vara åter i Kalmar vid ca 23.00.

Boende i Annexrum ink. resa och SkiPass.
Ni kan boka boende i Annexrum i Hundfjället. Det är tvåbäddsrum med toalett och dusch på rummet. Tv finns på rummet och frukost ingår i priset. I boendepaketet ingår lakan och handdukar, slutstädning av rummet och fyra dagars SkiPass som gäller i Tandådalen/Hundfjällets samt i Lindvallen/Högfjällets skidområden (ink. badentré). (En del av 2 – bäddsrummen ligger vägg i vägg med en dörr emellan sig, perfekt för familjer.) Vill du boka ett helt paket med resa och boende i Annexrummen av oss blir priset 3 840:-/pers. i 2-bäddsrum. Barn 7-17 år 2 930:-/pers. i 2-bäddsrum. Barn 3-6 år 1 480:-/pers. i 2-bäddsrum. Barn 0-2 år reser gratis i medtagen resesäng/förälders säng. (Bor du själv i ett 2-bäddsrum så tillkommer 425:-.) I ovanstående pris ingår följande: bussresa t.o.r, boende i 2-bädds Annexrum i Hundfjället söndag – torsdag enligt ovan.

Lägenhet.
Ni kan boka boende i lägenhet i Hundfjället via oss.  Antingen i 4-bäddslägenhet eller 8-bäddslägenhet. 4-bäddslägenheten är på 36 kvm och har ett sovrum (en våningssäng och ”familjesäng” med 120 cm nederslaf) samt allrum med köksavdelning. 8-bäddslägenheten är på 89 kvm, bestående av allrum med köksavdelning, 2 sovrum och ett loft. Slutstädning av lägenheten ska ske innan avresa. Priset för lägenhet med 4-bäddar är 6 220:-. Priset för lägenhet med 8-bäddar är 9 040:-.   Kostnaden för bussresan t.o.r. tillkommer, se nedan.  SkiPass för boende i Lägenhet. Ni kan boka SkiPass via oss, kontakta oss för mer info.

Resa  till Sälen, utan boende samt för er som bokar lägenhetsboende via oss.
Önskar du bara resa t.o.r  till Sälen så är priset för t.o.r  resa 1 380:-/vuxen. Barn/ungdom mellan 3-17 år reser t.o.r för 880:- och barn under 2 år reser gratis.

För mer info och bokning kontakta oss på 0485-26150, via vår hemsida www.silverstrands.se eller via mail info@silverstrands.se