Följ med oss till Göteborg i november!

Följ med oss till Göteborg helgen den 25-26/11 för att se denna härliga revy!

 

 

 

 

 

Oscarsteaterns jubileumsrevy har gjort stor succé i Stockholm och efter två utsålda säsonger flyttar den både publik- och kritikerrosade revyn in på Lorensbergsteatern i Göteborg, där den spelas hela hösten.På scen har vi ett riktigt dream team – Robert Gustafsson, Sanna Nielsen, Anders Jansson, Rachel Mohlin och Kim Sulocki – fem av våra absolut främsta entertainers av idag. Tillsammans med en stor ensemble och orkester bjuder de på en modern, lyxig och makalöst rolig revy. Det blir vassa och träffsäkra imitationer varvat med knasiga sketcher och stora maffiga shownummer, där hela ensemblen verkligen får glänsa.

Vi reser lördag morgon enligt nedanstående tidtabell med ett stopp på vägen för lunch. Vi beräknar vara framme i Göteborg och Elite Park Avenue Hotel som blir vårt boende för natten strax innan 15.00.
Vårt hotell ligger på välkända ”Avenyn”, alldeles i närheten av Lorensbergsteatern.  Efter incheckning och kanske en stunds vila på rummet eller en kort promenad på stan så samlas vi åter för att äta en gemensam middag på hotellet innan det är dags att promenera den korta sträckan till Lorensbergsteatern där föreställningen börjar klockan 19.30.
Vi har platser på balkong, bänk 1-4. Efter föreställningen är det bara en kort promenad tillbaka till hotellet.
Söndagen börjar vi med hotellets frukostbuffé innan det finns tid för egna upptäckter i Göteborg. Kanske en stunds shopping? För er som önskar att besöka Lisebergs julmarknad är det bara en knapp kilometers promenad dit (entré till julmarknaden betalas av var och en direkt till Liseberg).  Vi lämnar Göteborg vid 16-tiden, och hämtar då både upp resenärer vid hotellet och vid Liseberg. På hemvägen stannar vi för en lättare middag. Vi beräknar att vara åter i Kalmar ca 21.30.

Priset för denna resa är 3 160:-/pers. i dubbelrum. Om man vill ha enkelrum tillkommer det 785:-. I resans pris ingår följande: bussresa, lunch på vägen till Göteborg, 2-rätters middag ink. kaffe på hotellet (OBS! Dryck ingår ej.), biljetter till föreställningen på balkong, övernattning på centrala Elite Park Avenue Hotel inkl. frukost samt mat på hemvägen.

(För att resan ska genomföras måste minst 30 personer följa med oss till Göteborg.)
Anmälningsavgift på 500:-/person betalas in i samband med anmälan och resterande belopp senast 20/10-17 på bankgiro 5771-0303. Märk inbetalningen med ”Oscars” samt samtliga resenärers namn som inbetalningen gäller för.

Avreseplatser och tider: Naturligtvis går det att hoppa på bussen mellan och efter nedan angivna hållplatser, längs vägen.
Löttorp Åkerbo el                 08.15
Borgholm, bakom kyrkan   08.50
Färjestaden, hpl Brofästet  09.25
Kalmar, Fiskaregatan          09.40

Hoppas att du vill följa med oss!

Hör av dig för mer information och/eller anmälan!